AYDIN SİVİL TOPLUM BULUŞMASI AYTO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ 21.10.2024

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’ un başkanlığında Aydın Ticaret Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda “Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma” etkinliği düzenlendi. TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’u TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, kurum ve kuruluşların temsilcileri karşıladı. Toplantıya Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın Oda ve Borsa Başkanları, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri, AYTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a Efe heykeli takdiminde bulundu.