AYTO AKADEMİ EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR 09.10.2024

Aydın Ticaret Odası tarafından organize edilen, eğitmenliğini Toplam Kalite Yönetimi Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın yaptığı "BEN DEĞİL, O YAPTI!” Eğitimi Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.  İnteraktif oyunlarla gerçekleştirilen eğitimde, iş yerinde birlik duygusu, karşı tarafı suçlama psikolojisi, ayrışmanın müşteri memnuniyeti ve satışa olan etkisi, işyerlerinde suçlama davranışlarına karşı çözüm önerileri ele alındı.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kahraman “İşletmeler hem iç organizasyonlarında hem de dış çevrelerinde karşılaştıkları problemleri ve nedenlerini teşhis etme hususunda kimi zaman başarılı bir performans sergileyememekte. İş yerinde işbirliği, takım çalışması ve bunların müşteri memnuniyetine olan etkileri ister büyük ölçekli, ister küçük ölçekli olsun işletmenin işleyiş ve piyasadaki başarısını da etkiliyor. Bu nedenle, düzenlenen eğitimin üyelerimizin iş hayatında karşılaştıkları problemler ve müşteri ilişkileri yönetimi ile daha iyi başa çıkmalarına katkıda bulunacağını düşünüyorum”, dedi.