AYTO MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 03.06.2024

Aydın Ticaret Odası Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit başkanlığında, AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Mayıs ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve uluslararası alanda yapılan çalışma ve görüşmelere değindi. Ülken, Kolombiya’nın başkenti Bogota’da, Türk iş dünyasını  ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen katıldığı Dünya Odalar Federasyonu (WCF) kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere değindi ve gündemdeki ekonomi konularına dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın’da bölgesel, sektörel sorun ve çözüm yollarının ele alındığı Odamız Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen İstişare toplantılarının çıktılarından bahseden Ülken, sorunların çözümü için izlenen yolları ve toplantıların devam edeceğini belirtti.

Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı.