AYTO ÜYELERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR 31.05.2024

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Odamız Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ASTİS ve Gıda çarşısında faaliyet gösteren Odamız Üyeleri ile bir araya geldi. ASTİS Başkanı Mustafa Saylı ve Odamız Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen İstişare toplantısında, finansmana erişim, nitelikli personel bulma, ulaşım ve lojistik, güvenlik zorlukları başta olmak üzere birçok bölgesel, sektörel sorun ve çözüm yolları ele alındı.

Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, gündemdeki ekonomi konuları hakkında değerlendirmelerde bulunduktan sonra “Bugün burada olmamızın amacı ASTİS ve gıda çarşısı özelinde Üyelerimizin bölgesel ve sektörel sorun ve beklentilerini dinleyip, raporlar haline getirip yerel ve ulusal düzeyde ilgili kurum ve merciilere iletmek. Oda olarak bizim işimiz ve yönetim felsefemiz Üyelerimiz ile sürekli istişare halinde olmak, Üyemizin hak ve menfaatini koruyup, sorunları ile ilgili lobi faaliyetleri yürütmek,  Üyelerimizin sesi olmak. Katılım sağladığınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.