SÖZ AYTO ÜYELERİNDE 30.05.2024

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Odamız Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Aydın Sanayi Ticaret İstihas Sitesi (ASTİS) bölgesinde faaliyet gösteren Odamız Üyeleri ile bir araya geldi. ASTİS Başkanı Mustafa Saylı ve Odamız Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen İstişare toplantısında, bölgesel, sektörel sorunlar ve çözüm yolları ele alındı. ASTİS’te gerçekleştirilen toplantının 1. etap toplantısı olduğunu ve toplantıların devam edeceğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken “Bugün burada olmamızın temel sebebi Üyelerimizin sorun ve beklentilerini dinleyip, raporlar haline getirip yerel ve ulusal düzeyde ilgili kurum ve merciilere iletmek. Oda olarak yönetim felsefemiz Üyelerimiz ile sürekli istişare halinde olmak. Bizim işimiz Üyemizin hak ve menfaatini koruyup, sorunları ile ilgili lobi faaliyeti yapmak. Bu nedenle sürekli sahada olmamızın yanı sıra bu şekilde kümelenmiş halde Üyelerimizle bir araya gelmek, onların derdini dinlemek, yapmamız gerekenlerle ilgili hususları belirlemek adına bugün burada birlikteyiz. Söz Üyelerimizde” dedi.