AYTO, TOBB 80.GENEL KURULUNDA 17.05.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında düzenlenen TOBB 80. Genel Kurulu'na, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Odamız Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Semih Çakır, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Nuri Tuncal, Kaan Şahbaz, Veli Tuna, Odamız TOBB Delegelesi Meclis Üyeleri Fahrettin Balyurt, Mustafa Şevik, Bilal Arğun, Hüseyin Murat Öz ve Odamız Genel Sekreteri İlknur Kahraman katılım sağladı.  Program, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek başladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Odamız Meclis Başkanı Coşkun Cerit, , Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Odamız Meclis Başkan Yardımcısı, TOBB Delegelerimiz ve Odamız Genel Sekreteri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın teşrifleri ile gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne iştirak etti.

TOBB ETÜ’de gerçekleştiren TOBB 80. Mali Genel Kurul Toplantısında ise,  Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu sunuşları gerçekleştirildi.