- Üye Girişi
Sayın Üyemiz;
12 Mayıs 2017 Cuma günü saat:14.00’de Odamız toplantı salonunda, Anadolu Kalkınma Derneği tarafından, Gıda Güvenliği, Gıda Hijyeni nedir? Nasıl Sağlanır? Gıda Üretiminde Hijyen İçin Beş Altın Kural, Gıdalardaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Riskler, Gıda İle Temas Eden Malzemeler, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Etiketleri, Gıda Güvenliğinde Resmi Kontrol Sistemleri konularını içeren “Güvenli Gıda Güvenli Gelecek Projesi Üretici Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olan Eğitime katılım 50 kişi ile sınırlı olup, katılım için Perşembe günü mesai bitimine kadar, Odamız 02562180909 dahili 132 nolu telefonundan Rukiye Özdemir’e kayıt yaptırılması gerekmektedir. Aydın Ticaret Odası
Eğitim Adı: Güvenli Gıda Güvenli Gelecek Projesi Üretici Eğitimi
Eğitmen: Rahime Petek ATAMAN
Eğitim Yeri: Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu
Eğitim Tarihi: 12 Mayıs 2017 Cuma
Eğitim Saati:14.00 - 16.00
Eğitim içeriği;
Gıda Güvenliği, Tehlike ve Risk Kavramları, Gıda Güvenliği Riskleri, Gıda Hijyeni nedir? Nasıl Sağlanır? Gıda Üretiminde Hijyen İçin Beş Altın Kural, Gıdalardaki Mikrobiyolojik Riskler, Gıdalardaki Kimyasal Riskler, Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemeler, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Etiketleri, Gıda Güvenliğinde Resmi Kontrol Sistemleri konuları yer almaktadır.
Eğitimin Hedef Kitlesi
Gıda üzerine çalışan işletmeler, gıda konusunda eğitim almış çalışanların (Gıda Mühendisi, Kimya Mühendisi, Veteriner Hekim, Kimya Mühendisi gibi) katılımı önerilmektedir.