AYTO E-GÜNDEM 22.07.2024 22.07.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün saat 14.30’ da TOBB Birlik Merkezi’ nde İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA’ nın teşrifleri ve 365 Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımı ile düzenlenecek olan İstişare toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanacak.

(Ankara/ 13.00)

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası temmuz ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini açıklayacak.

2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, sabit kuponlu ve TÜFE'ye endeksli devlet tahvillerinin yeniden ihracını gerçekleştirecek.

(Ankara)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak.

Borsa :       1000,00 TL

Dolar :       1001,20 TL

Euro  :       1003,70 TL

Altın  :       1002,69 TL

1- ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'daki başkanlık seçiminde adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından gelişmeler izleniyor.

(Washington/Ankara)

2- İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izleniyor.

(Gazze/Kudüs)

1- UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turu kuraları İsviçre'de çekilecek.

(Nyon/13.00/14.00/15.00)

2- Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda İsviçre'nin Lugano takımıyla 23 Temmuz Salı günü yapacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Jose Mourinho ile takımdan bir futbolcu maçın yapılacağı Thun Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

(İstanbul/10.00/Thun/19.30)

YÖNETMELİK

–– İstanbul Okan Üniversitesi Hukuk ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri