AYTO E-GÜNDEM 16.07.2024 16.07.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün saat 16.00’ da 15. Meslek Komitesi (Madencilik, Kimyasal, Metal Sanayi Makine) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenecek "15 Temmuz Milletin Zaferi Destanı" paneline katılacak, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı kabul edecek.
(Ankara/10.30/TBMM/14.00)

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay Konferans Salonu'nda düzenlenen "Milletin Zaferine Giden Yolda Yargı" paneline katılacak.
2- TBMM'den
- Genel Kurulda Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.
(15.00)
- CHP ve DEM Parti Meclis grup toplantıları düzenlenecek.
(13.30/12.45)

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı'na katılacak.
(İtalya)
2- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin hizmet üretim endeksini, haziran ayına ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1002,00 TL

Euro  :       999,60 TL

Altın  :      1003,80 TL

1- İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izleniyor.
(Gazze/Kudüs)

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hacı Bayram Veli Camisi'ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sabah Namazı Buluşması'na katılacak.
2- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başkanlığın konferans salonunda düzenlenecek "15 Temmuz Destanı Milletin Zaferi" paneline katılacak.

1- A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki altıncı ve son maçında Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak.
(Györ/20.00)
2- UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na Kuzey İrlanda'da devam edilecek. Türkiye, B Grubu'ndaki ilk maçında Fransa ile karşı karşıya gelecek.
(Belfast/21.00)

–– Kafkas Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Kafkas Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları