AYTO E-GÜNDEM 01.07.2024 01.07.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iş insanı Can Kıraç'ın Bebek Camisi'ndeki cenaze törenine katılacak.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel'de partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.
(Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)
2- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davayı takip edecek, İzmir'in Selçuk ilçesindeki orman yangınından zarar görenlere geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak, Didim-Bodrum arasındaki deniz otobüsü seferinin başlangıcı için düzenlenecek törene iştirak edecek.
(Ankara/09.00 İzmir/13.45/Aydın/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Teknolojinin Lider 100leri Mezuniyet Töreni'ne katılacak.
(İstanbul/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

1- ⁠İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izleniyor.
(Gazze/Kudüs) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1001,20 TL

Euro  :      1008,20 TL

Altın  :      999,37 TL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları açılış programına iştirak edecek.
(Samsun/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)
2- YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Trakya Üniversiteler Birliği 23. Üst Kurul Toplantısı'na ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Senato Toplantısı'na katılacak.
(Balıkesir/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

1- Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) son 16 turunda Fransa-Belçika ve Portekiz-Slovenya maçları yapılacak.
(Düsseldorf/19.00/Frankfurt/22.00) (Fotoğraflı)
2- A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile yapacağı son 16 turu maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, Leipzig Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.
(Barsinghausen/11.00/Leipzig/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)
3- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da ana tablo maçları 1. tur mücadelesiyle başlayacak.
(Londra) (Fotoğraflı)

–– Ankara Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik