TGK- GIDALARDAKİ ESER ELEMENTLER VE İŞLEME BULAŞANLARININ RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞİ TASLAĞI 31.05.2024

Sayın Üyemiz,

Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği çerçevesinde T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nca hazırlanmış olan "Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Eser Elementler ve İşleme Bulaşanlarının Resmi Kontrolü için Numune Alma ve  Analiz  Metodu  Kriterleri  Tebliği"ne  ait  taslak  metin  https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM  adresinde "Duyurular" bölümünde görüşe açılmıştır. Taslağa  ilişkin  görüşlerinizin,  taslak  metinle  birlikte  web  sayfasında  yer  alan  tablo  formatına uygun  olarak,  en geç 02.06.2024 tarihi mesai bitimine kadar  Odamıza elektronik  ortamda m.baskar@ayto.org.tr adresine 'word' formatında gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.