ASANSÖR BAKIM YÖNETMELİĞİ TASLAĞI 28.05.2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 27.05.2024 tarih ve 5269 sayılı yazıda; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bir yazısına atfen, bakım kuruluşlarının yetkinliklerinin artırılması, izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin daha etkin hale getirilmesi, uygulama bütünlüğünün sağlanması ve işlemlerde sadeleşmeye gidilmesi amacıyla Asansör Bakım Yönetmeliği Taslağı’nın hazırlandığı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, ekte yer alan Asansör Bakım Yönetmeliği Taslağı’na dair görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini TOBB’a iletilmek üzere en geç 10 Haziran 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (m.baskar@ayto.org.tr e-posta adresine) iletmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.

EK

Üyelerimizin bilgisine sunulur.